Tjenester

Sammendrag

Gjennom året arrangeres det ellers teater/revy, idrettsarrangement, kurs, møter, festlige anledninger, bryllup, konfirmasjoner og julebord. Det blir utleigd til bedrifter, lag, foreningar og private.
Konferanse

Våre konferanselokaler har det meste av det du trenger til kurs og konferanser. Vi kan tilby projektor og lerret, trådløst nettverk, faste og trådløse mikrofoner, flippover og whiteboard tavle. Vi kan skaffe teknisk- og lydutstyr til flerbrukshallen gjennom våre samarbeidspartnere. Det er flotte uteområder rett utenfor Skjold Arena som kan brukes til aktiviteter eller pauser. Stort parkeringsområde som er gratis. Vi ordner kaffe/te/vann eller annen drikke gjennom konferansen, lunsj- eller varmmat og frukt eller annet en måtte ønske. Ønsker dere et frokostmøte, dagsarrangement eller kveldsarrangement så ordner vi dette etter behov. Vårt erfarne personale stiller opp med hjelp til både planlegging og gjennomføring av arrangementet. Se kapasitetsoversikten for å velge lokale for ditt arrangement.

Selskapslokaler

Velger du Skjold Arena som dine bryllupslokaler eller til andre festlige anledninger, er din festdag i trygge hender. Skjold Arena har små og store lokaler, lagt til rette for små og store begivenheter. Enten du planlegger dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdag, minnestund eller andre arrangement? Skjold Arena har god beliggenhet, kapasiteten og servicen, kan ordne god mat og trivsel. Vi har erfaring med å arrangere, planlegge og gjennomføre selskapelige anledninger. Dere kan også velge å ta dere av alle eller -deler av forberedelser, pynting og gjennomføring selv om dere ønsker det. Mange ganger kan det være godt å slippe det praktiske, bare nyte selskapet og samværet med familie og venner. Skjold Arena kan legge til rette for bobilcamping m/u strøm eller formidle overnattingsmuligheter om ønskelig.

Minnestund

På Skjold Arena kan du ha en liten eller stor minnestund i lyse flotte lokaler. Her har vi projektor og lerret, enkel lyd til bruk ved slike anledninger. Vi er behjelpelig med planlegging, bestilling av mat og tilrettelegging av minnestunden. Dere kan også velge å gjøre alt eller deler selv.

Firma

Skal deres firma feire eller markere noe, har Skjold Arena gode lokaler til dette. Vårt personale er behjelpelig med planlegging og gjennomføring av arrangementet. Enten dere bruker lokalene våre oppe i kulturdelen eller flerbrukshallen, vil det bli en flott og trivelig feiring. Vi har «backstage room» oppe i kulturdelen, til bruk for underholdningen som kan leies for anledningen. Skjold Arena har god beliggenhet, kapasiteten og servicen, kan ordne god mat og trivsel. Vi har erfaring med å arrangere, planlegge og gjennomføre selskapelige anledninger. Dere kan også velge å ta dere av alle eller -deler av forberedelser, pynting og gjennomføring selv om dere ønsker det.

HVORFOR SKJOLD ARENA

Vi har lyse og flotte lokaler, som kan pyntes etter smak og behov.

HVA DU FÅR

Lokaler i flere størrelser, flere grupperom som kan brukes i forbindelse med konferanse, storkurs o.l.