Lokaler

Sentralt på Haugalandet

Skjold Arena tilbyr lokaler til de fleste behov. Se hva vi har å tilby.
Søljåsen

Søljåsen er storsalen vår. Vi leier ut til arrangement opp mot 400 personer. Du kan leie salen med eller uten kjøkken. Kultursalen (Søljåsen) er 12 x 22 meter, med en sidesal/Valåsen på 6 x 18 meter. Sidesalen (Valåsen) kan lukkes med foldedører. I kultursalen/Søljåsen er det stor scene med egen sceneinngang. «Back stage» rom, kan leies ekstra. Salen har 2 projektorer. En side montert (for tiden ute av drift) og en sentermontert. Sentermonterte projektor har et lerret på hele 200``. Det enkle lydanlegget har også teleslynge. Her har en tilgang til 4-5 mikrofoner og 3-4 scenelys. Lydanlegget kan kobles til mikser for mer avansert lyd. Skjold Arena samarbeider med U.L.Skjoldafjord om lyd og scenelys. Lysrigg er fastmontert i salen. Ved konserter, foredrag, revy og teater forestilling, er det plass til mellom 300-350 stoler. Det kan dekkes med langbord opp til 240 personer.

Valåsen

Er 6 x 18 meter, her kan dekkes til 40-90 personar. Denne passer til konfirmasjoner, minnestund, festlige anledninger, møter, kurs osv. Valåsen har også en fastmontert barløsning og sofagrupper (6 x 6 meter). Valåsen kan og lukkes med foldedører mot kultursalen og leies for seg. Salen har egen projektor med lerret, lydanlegg og utgang mot overbygd terrasse.

Varden

Varden er et kjekt lokale for mindre møter, kafesalg, konferanser, selskap og festlige anledninger. Den er 9 x 9 meter, her kan dekkes for inntil 60 personer. Dette lokalet ligger nært til kjøkken. En kan også kombinere lokalet med tribunen og VIP-rom på tribunen som buffet plass f.eks.. Her er projektor med lerret og lydanlegg.

Haukaberg

Haukaberg, vårt VIP-rom, er et mindre møterom ca 6 x 5,5 m som ligger helt innerst på tribunen. Her kan du ha møter, gruppearbeid, mat-buffet for arrangement i matsalen, sekretariat for arrangement i hallen osv. Her er en 85’’ tv-skjerm på vegg.

Hovedinngangen

I hovedinngangen finner du stor garderobe for ytterklær, en sofagruppe og 4 wc med handicap-wc og stellebord. Det er flere wc nede i kjelleren, med adkomst fra hovedinngang. Her kan du ha velkomstdrink, billettsalg eller annet kjekt event. Her er også adkomst til alle salene, kjøkken, kontor, tribune og hallen med garderober. Her er en tv skjerm for bildevisning eller informasjon f.eks. Her henger også hjertestarter ved brannsentralen.

Kjøkken

Kjøkkenet ble renovert i 2013, har to kombidamp-ovner med 7 hyller hver, og en komfyr med 6 plater. Vi har også to kaffe-traktere a 20L hver, selve kolben kan også fraktes ut av kjøkken og brukes til å tappe direkte i kopp eller kaffekanne ute i lokalene. Et lite kjøleskap på kjøkken og stort kjølerom utenom. Det er også et lite te-kjøkken i tilknytning til det store kjøkkenet. Alt dekketøy er lagret samlet ifb med kjøkken området.

Kontoret

På kontoret finner du pynteting som vaser, te-lysholdere m.m. Teknisk utstyr og annet nødvendig utstyr for å kunne bruke eller arrangere ting. Rommet kan også brukes som et lite møte rom for 4-6 personer. Her har vi en 70’’ TV-skjerm på vegg. Vi har også et flyttbart piano stående her.

Hippo ungdomsklubb lokaler

Hippo sine lokaler brukes til ungdomsklubb og leies ut til barnebursdager. Består av et lite og et stort rom med enkelt kjøkken, bardisk, sofagrupper og noen småbord. Et eget rom til diskotek innerst i lokalet. Det er ungdomsklubben som leier lokalene ut til barnebursdager. Ungdomsklubben drives på dugnad av ungdom og voksne. Skjold Arena kan leie ut disse lokalene til møterom eller grupperom ifb med kurs. Skal en leie disse lokalene utenom barnebursdager, må det tas kontakt med daglig leder.

UL Skjoldafjord lokaler

Disse lokalene er i utgangspunktet deres klubblokaler og de leier disse av Skjold Arena. Her kan en leie «back stage» rom ifb med konserter eller andre arrangement. Sminkerom, garderober og oppholdsrom og egen adgang til scene. Skjold Arena kan også leie dem ut til møterom, grupperom for kurs, konfirmasjoner/dåp om det er opptatt i de vanlige lokalene våre. Her er en 80’’ TV-skjerm. Skal en leie disse lokalene må det tas kontakt med daglig leder.

IL Skjoldar lokaler

Disse lokalene er i utgangspunktet deres klubblokaler og de leier disse av Skjold Arena. Dette lokalet er et stort rom, med et lite kjøkken. Skjold Arena kan leie dem ut til møterom, grupperom for kurs, konfirmasjoner/dåp om det er opptatt i de vanlige lokalene våre. Her er projektor og lerret. Skal en leie disse lokalene må det tas kontakt med daglig leder.

Hallen

Hallen er en flerbrukshall med håndballbane, basketbane og bane for volleyball. Hallen kan deles i to ved behov. Det er ståplass til 1200 personer og den kan brukast til idrettsarrangementer, messer, konferanser, festlige anledninger og konserter m.m. Hallen er 22 x 42 m stor. Tribunen har plass til ca 200 tilskuere. I hallen kan det arrangeres julebord eller andre festlige anledninger med antall gjester over 300. Skjold Arena har en scene modul på 5 x 8 m som kan settes opp. Dansegulv kan også legges, ca 12 x 14 m. Konferanse utstyr som prosjektor, lerret, lyd og scenelys må leies inn for anledningen eller ta med eget.

Leieforhold i hallen:

Vindafjord kommune (Skjold skole, barnehage, SFO) leier hallen: Mandag -fredag 08.00-16.00.

IL Skjoldar leier hallen: Mandag -fredag 16.00-23.00 (ILSkjoldar kan fremleie hallen).

Skjold Arena leier ut hallen lørdag og søndag.

HVORFOR SKJOLD ARENA

Vi har lyse og flotte lokaler, som kan pyntes etter smak og behov.

HVA DU FÅR

Lokaler i flere størrelser, flere grupperom som kan brukes i forbindelse med konferanse, storkurs o.l.